Over Digitale Dromers

DIGITALE DROMERS

Droom je ervan om in pyjama te kunnen werken? Wil je digital nomad worden en de wereld over reizen? Lijkt het je heerlijk om geen baas meer te hebben en volledig je eigen ding te doen? Dan zit je hier helemaal goed!

Digitale Dromers is hét platform voor jonge ondernemers die dromen van een succesvol online bedrijf. Of je nu blogger, content creator, online ondernemer of nog zoekende bent; op Digitale Dromers vind je alle informatie die je nodig hebt om geld te verdienen op het internet, je blog of bedrijf te laten groeien en je online zichtbaarheid te vergroten.

Op Digitale Dromers worden de volgende onderwerpen behandeld:
Bloggen
Hoe begin je een blog?
Blogtips
Geld verdienen
Meer bezoekers
Social Media
Algemeen
Instagram
Pinterest
Facebook
Online ondernemen
Een bedrijf beginnen
Klanten vinden
Werk vinden
Vergroot je zichtbaarheid
Werken als digital nomad

TARINDA

Hi, leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Tarinda (25) en momenteel woon ik in India. Ik ben in 2014 afgestudeerd als journalist en heb daarna twee jaar als bruidsfotograaf gewerkt. Omdat ik locatie-onafhankelijk wilde kunnen werken, ben ik in 2016 gestopt als bruidsfotograaf en ben ik gaan uitzoeken hoe ik via het internet een inkomen kon verdienen. Inmiddels werk ik volledig online en verdien ik mijn geld met onder andere Digitale Dromers, Reistips India en Joyelle Printables.

Omdat ik iedereen deze vrijheid gun, heb ik besloten om via deze website mijn tips en kennis te delen. Ik hoop dat ik jou met Digitale Dromers kan helpen om ook geld te verdienen op het internet, locatie-onafhankelijk te kunnen werken en al je online dromen waar te maken!

CONTACT

Heb je een vraag, idee, suggestie of iets anders dat je met me wilt delen? Of heb je interesse in een samenwerking? Op de Contact pagina kun je meer informatie en een contactformulier vinden. Stuur je liever een mailtje? Dat kan naar info@digitaledromers.nl.

SOCIAL MEDIA

Instagram @tarindastraver
Facebook fb.com/digitaledromers
Pinterest digitaledromers

Navigate