De allersimpelste manier om geld te verdienen met bloggen

Wanneer je geld wilt verdienen met bloggen, zijn er talloze manieren die je kunt proberen. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat er vaak veel tijd gaat zitten in het uitzoeken, aanmelden en onderhouden van alles. Wanneer je wel graag wat wilt verdienen met je blog, maar geen zin en tijd heb in al dat gedoe, heb ik de ideale oplossing voor je: LinkPizza.

Linkpizza is een bedrijf dat de links op je website automatisch verandert in affiliate links. Dus wanneer jij in je artikelen linkt naar winkels die zijn aangesloten bij Linkpizza, maakt Linkpizza daar automatisch een affiliate link van en kun jij geld verdienen zonder dat je er ook maar íets voor hoeft te doen (nou ja, je aanmelden en de plugin installeren, maar je snapt wat ik bedoel).

Stel je schrijft een artikel over een nieuw jurkje dat je bij Zalando hebt gekocht. Je bent laaiend enthousiast en vertelt je lezers waar ze het kunnen kopen, inclusief link naar Zalando.com. Omdat jij Zalando promoot, kun je daar geld mee verdienen (dit heet affiliate marketing). Maar, dan moet je wel affiliate zijn en in dit geval aangemeld zijn bij het affiliate netwerk Zanox. Het frustrerende is dat winkels aangesloten zijn bij verschillende netwerken en je dus steeds moet uitzoeken bij welk netwerk een bepaalde webshop zit. En dan moet je je ook nog eens bij al die netwerken aanmelden en persoonlijke linkjes maken.

Wanneer je daar geen zin in hebt, maar je eigenlijk wel graag geld wilt verdienen met affiliate marketing, is LinkPizza de ideale oplossing. Jij plaatst een gewone link in je artikel en als de winkel is aangesloten bij LinkPizza, wordt het automatisch een affiliate link. Je hoeft zelf niets uit te zoeken en je niet steeds bij nieuwe programma’s aan te melden; alles gaat gewoon vanzelf. Easy does it!

HOE WERKT LINKPIZZA?

1. Ga naar de website en maak een account aan. Hier kun je ook je statistieken en inkomsten zien.
2. Download de LinkPizza Manager Plugin.
3. Link in je artikelen naar webshops.
4. LinkPizza maakt van die links automatisch een affiliate link. Wanneer je de plugin hebt geïnstalleerd kun je onder je artikel zien welke links wel en niet monetizable zijn.

De allersimpelste manier om geld te verdienen met bloggen

GOED OM TE WETEN

– Natuurlijk werkt LinkPizza niet voor niets. Van elk product dat jij via je LinkPizza links verkoopt, houdt LinkPizza 20% commissie in. Je krijgt zelf dus 80% van de affiliate opbrengst.
– Je moet nog steeds nofollow links gebruiken.
– Je moet minimaal 25 euro verdiend hebben voordat je uitbetaald krijgt.
– Als je gewone affiliate links gebruikt, zullen die links niet door LinkPizza overschreven worden en blijven dat dus je eigen affiliate links.

GEBRUIK IK LINKPIZZA?

Ik heb een account bij LinkPizza, maar tegelijk ben ik ook aangemeld bij vijf affiliate netwerken. Omdat ik bij die netwerken geen commissie hoef af te dragen, gebruik ik eigenlijk altijd mijn eigen affiliate links. Maar het heeft me wel echt veel tijd gekost om alles uit te zoeken en me overal aan te melden. Dus als jij die tijd niet hebt of er niet in wilt steken, vind ik LinkPizza wel echt een aanrader. Want zeg nou zelf: je kunt beter 80% commissie verdienen dan dat je helemaal niets aan affiliate marketing verdient toch?!

Werk jij met affiliate marketing? En gebruik jij LinkPizza daarvoor?

Op de hoogte blijven? Volg Digitale Dromers op Facebook, Twitter of Pinterest

Zoek je een makkelijke manier om geld te verdienen met bloggen? Ik deel hier de ideale oplossing om makkelijk geld te verdienen met je blog.

12 Comments

  1. Wat een handig artikel! Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel slecht op de hoogte ben van dit soort dingen, dus ik vind het super fijn dat jij daar zulke duidelijke blogs over schrijft. Dankje voor het delen!

  2. Wat een goede tip, ik kende dit nog niet! Ik heb onwijs veel aan jouw artikelen, dankjewel!! Liefs, Merel

  3. Wauw, wat een slim concept! Echt superhandig! Ik ga eens kijken of het iets voor mij is. Fijn artikel weer :)

  4. Ik werk ook met linkpizza maar ik zou niet weten welke bedrijven daarbij zijn aangesloten? Weet jij waar ik dat kan zien?

  5. Een heel goed artikel en handig! Niet alle programma’s zijn bij LinkPizza bekend trouwens, net waar zij zichzelf hebben aangemeld én voor goed zijn gekeurd ;)

  6. Ik gebruik link pizza nu een jaar maar er nog geen geld mee verdient. Het is een mooi concept maar ik heb het gevoel alsof mensen toch bang zijn via die link iets te kopen omdat het misschien niet veilig is.

Leave A Reply

Navigate