Wat als je elke maand duizenden tot tienduizenden nieuwe mensen naar je website kunt trekken? Wat als je in een paar maanden tijd je inkomsten kunt verdubbelen – wat zeg ik, verdríevoudigen? En wat als dat ook nog eens helemaal gratis kan?

Onmogelijk, zeg je?

Ik kreeg het voor elkaar – zonder budget en met nog geen 2 uur werk per week.

Hoe? Ontmoet mijn favoriete zakenpartner:

Pinterest

Pinterest zorgt ervoor dat ik..

Binnen 3 maanden van 5.000 naar ruim 20.000 bezoekers per maand ben gegaan.

Meer verdien, terwijl ik minder werk.

Veel tijd bespaar waardoor ik meer tijd overhoud om mijn dromen na te jagen.

 

 

 En jij kunt precies hetzelfde voor elkaar krijgen – of zelfs nog betere resultaten neerzetten!

Hoe?

Door Pinterest strategisch en op de juiste manier in te zetten. En hoe je dat doet, leer je in mijn geheime wapen:

Groeien met Pinterest

 


 

Wat anderen zeggen..

Ik ben heel erg te spreken over Groeien met Pinterest. Een lekker praktisch e-book wat ik makkelijk toe kon passen op mijn eigen Pinterest account. Ik wist wel dat Pinterest veel potentie had, maar ik was echt verbaasd over de resultaten. Sinds ik de tips uit het boek heb doorgevoerd zijn mijn bezoekers uit Pinterest bijna vertienvoudigd en is het één van de belangrijkste traffic drivers naar mijn website geworden!

Dit e-book maakt zijn belofte meer dan waar! Ik heb alle tips uit het e-book toegepast op mijn eigen Pinterest account en geloofde mijn ogen niet! Binnen minder dan een maand van quasi nul naar meer dan 12.000 unieke bezoekers! Ook de betrokkenheid van mijn bezoeker nam toe met maar liefst 8825 procent (nee dit is geen tikfout). De tips die Tarinda geeft zijn voor iedereen toepasbaar, onafhankelijk van in welke niche je blogt. Het e-book is de kost meer dan waard als je Pinterest zakelijk wilt gebruiken!

 

In dit ebook deel ik alle tips en strategieën die ik heb gebruikt om mijn bezoekersaantal binnen 3 maanden te verviervoudigen en mijn inkomsten explosief te laten groeien.

 

KOOP NU VOOR €29!

 

In het ebook leer je onder meer..

> Hoe je een Pinterest superster wordt en virale content creëert.

> Hoe je met Pinterest tienduizenden mensen naar je producten kunt trekken.

> Hoe je Pinterest kunt inzetten om je inkomsten te verdubbelen.

> Hoe je je doelgroep kunt vinden én kunt aanspreken.

> Hoe je met slimme trucjes je bezoekersaantal explosief kunt laten groeien.

 


 

 

Dit ebook is voor jou als je..

> Je websiteverkeer explosief wilt laten groeien met minder dan een uur werk per week.

> Meer geld wilt verdienen met minder werk.

> Je verkopen wilt automatiseren, zodat je meer tijd overhoudt om je dromen achterna te gaan.

> Je producten wilt promoten bij een doelgroep die ook daadwerkelijk geïnteresseerd is in wat je te bieden hebt – volledig gratis!

 

KOOP NU VOOR €29!

 


 

Wat anderen zeggen..

Het ebook Groeien met Pinterest omvat eigenlijk alles wat je nodig hebt om je website te laten groeien met Pinterest. Ik kan je zeggen: het werkt! Binnen 3 maanden kwam ik vanuit een magere 2000 unieke bezoekers naar 10.000 unieke bezoekers per maand. En dat alleen vanuit Pinterest. Echt bizar! Alle tips en tricks die Tarinda in haar boek geeft, zijn super simpel toe te passen. Ik ben nu zo’n 7 maanden verder en zelfs wanneer ik nu 4 weken niks aan mijn Pinterest account doe, blijven de bezoekers komen. Top dus!

Het boek leest makkelijk weg en hoewel ik in eerste instantie dacht dat het wat weinig pagina’s bevatte, is elke pagina van nut. Mijn hoofd wemelt van de ideeën en ik heb een lijst opgesteld met actiepunten. Als ik de informatie die in dit ebook staat zelf had moeten verzamelen, was ik waarschijnlijk weken bezig geweest. De eerlijkheid waarmee Tarinda haar eigen cijfers laat zien en de tips die ze geeft rondom het pinnen, zorgden ervoor dat ik tijdens het lezen van het boek meteen aan de slag ging. En met resultaat. Al na twee dagen zijn mijn profielvertoningen met meer dan 550% gestegen, het aantal gemiddelde kijkers per dag met 75% en het gemiddeld aantal kijkers per maand met ruim 45%. Kortom: dit ebook is het geld meer dan waard!

KOOP NU VOOR €29!

 
 

Ga terug naar de homepagina