Je blijft al maanden steken op 300 volgers. Je post elke dag en bent elke dag actief, maar het lukt je maar niet om nieuwe volgers aan te trekken – terwijl je concurrenten ondertussen met honderden nieuwe volgers per maand groeien. 

Je doet ontzettend je best op je foto’s, om er vervolgens achter te komen dat ze zelfs bij je eigen moeder niet in de feed verschijnen. Wat doe je verkeerd? Waarom ziet niemand jouw posts?!

Je hebt totaal geen idee wat je moet posten, laat staan dat je weet wat je met je feed aan moet. Je wílt heel graag fantastische content delen, maar je leeft zo ongeveer in je joggingsbroek en hebt nou eenmaal niet zo’n spannend leven.

 

Herkenbaar?

Dan heb ik goed nieuws voor je.

Vanaf nu kan namelijk alles anders worden.

 

Binnen anderhalf jaar ben ik op Instagram van een paar honderd volgers naar meer dan 17.000 volgers gegaan. En niet zomaar volgers, maar waardevolle en betrokken volgers, die oprecht geïnteresseerd zijn in de content die ik deel.

 

 

 

En jij kunt precies hetzelfde voor elkaar krijgen – en zelfs nog betere resultaten neerzetten!

Hoe?

Door te ontdekken hoe Instagram nou écht werkt en wat je nou écht moet doen om te kunnen groeien. 

En dat is precies wat ik je in mijn nieuwe ebook
INSTAFAMOUS vertel.

 


 

Koop nu voor €14,99!

In INSTAFAMOUS deel ik alles wat ik weet over Instagram en vertel ik je precies welke stappen ik heb gezet om binnen een jaar de 10.000 volgers aan te tikken en vervolgens elke maand met minimaal 1000 volgers te groeien.

Ik bespreek alle strategieën die er zijn om je Instagram account te laten groeien en leg tot in detail uit hoe je die strategieën succesvol kunt toepassen.

Maar daar blijft het niet bij.

Ik geef je ook tips om een duidelijk en aantrekkelijk account neer te zetten, betere captions te schrijven en een fantastische feed te creëren. Daarnaast leer ik je hoe en waar je je doelgroep kunt vinden, hoe het algoritme precies werkt en hoe je meer likes en reacties kunt krijgen.

 


 

Dit ebook is voor jou als je wilt weten..

• Hoe je een perfecte eerste indruk maakt en een account creëert dat mensen wíllen volgen.

• Hoe je virale content maakt en hoe je ervoor zorgt dat je posts vaker gezien worden en meer engagement krijgen.

• Hoe je een killer strategie maakt, waarmee je mensen aantrekt die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in je posts.

• Hoe je je concurrenten kunt gebruiken om je account te laten groeien en hoe je vervolgens beter wordt dan zij.

• Hoe het algoritme precies werkt en hoe je het in je voordeel kunt gebruiken.

 

Koop nu voor €14,99!

 


Wat anderen zeggen over INSTAFAMOUS..

INSTAFAMOUS is een ebook om te leren hoe Instagram nu eigenlijk écht werkt. Het complete verhaal, van een sterke basis tot aan de kleinste details. Tarinda schrijft duidelijk, leuk en het boek leest gemakkelijk weg. Door de kennis die zij deelt en de bijbehorende opdrachten kan je direct aan de slag met je eigen Instagram account!

Praktisch en duidelijk ebook over hoe je kunt groeien op Instagram. Tarinda geeft handige tips en legt heel duidelijk uit hoe je een goede bio schrijft, hoe je een aantrekkelijke feed maakt en hoe je de juiste volgers krijgt die ook echt jouw doelgroep zijn. Verder geeft Tarinda advies en tips over hoe je goede content creëert en wat wel en niet werkt op Instagram. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar account wil laten groeien!

INSTAFAMOUS is een praktisch en uitgebreid ebook waarin je alle ins en outs leert over het beheren en laten groeien van jouw Instagram account. Erg leerzaam en toepasbaar. Wil je meer leren over Instagram en graag groeien met je account? Dan raad ik je zeker dit ebook aan!

 

Koop nu voor €14,99!