LinkPizza: de makkelijkste manier om geld te verdienen met bloggen

Zoek je een makkelijke manier om geld te verdienen met bloggen of wil je meer doen met affiliate marketing? In dit artikel deel ik de ideale oplossing om makkelijk geld te verdienen met je blog.

Zoek je een makkelijke manier om geld te verdienen met bloggen of wil je meer doen met affiliate marketing? In dit artikel deel ik de ideale oplossing om makkelijk geld te verdienen met je blog.
Zoek je een makkelijke manier om geld te verdienen met bloggen of wil je meer doen met affiliate marketing? In dit artikel deel ik de ideale oplossing om makkelijk geld te verdienen met je blog.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met bloggen. Maar wat ze vrijwel allemaal gemeen hebben, is dat er veel tijd gaat zitten in het uitzoeken, aanmelden en onderhouden ervan. Wanneer je graag wat wilt verdienen met je blog, maar geen zin hebt in al het uitzoekwerk heb ik de ideale oplossing voor je: LinkPizza.

LinkPizza is een platform, waarmee je de links op je website automatisch in affiliate links kunt laten veranderen. Normaal gesproken kost affiliate marketing best wat tijd, omdat niet elk bedrijf bij hetzelfde netwerk is aangesloten en je dus altijd moet uitzoeken waar je moet zijn. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de hoeveelheid tijd die het kost om je bij elk netwerk aan te melden en je links om te zetten in affiliate links.

Lees ook: Affiliate marketing: verdien duizenden euro’s met je blog

Met LinkPizza is dat verleden tijd. Wanneer jij in je blogpost een link naar een bedrijf plaatst dat is aangesloten bij Linkpizza, wordt dat automatisch een affiliate link. Je hoeft niets uit te zoeken en je hoeft je niet steeds bij nieuwe programma’s aan te melden; alles gaat vanzelf. Dat betekent dat je geld kunt verdienen, zonder dat je er ook maar íets voor hoeft te doen (nou ja je aanmelden bij LinkPizza en de plugin installeren, maar je snapt wat ik bedoel).

HOE WERKT LINKPIZZA?
1. Ga naar de website en maak een account aan.
2. Download de LinkPizza Manager Plugin.
3. Link in je artikelen naar webshops.
4. LinkPizza maakt van die links automatisch een affiliate link. Wanneer je de plugin hebt geïnstalleerd, kun je onder je artikel zien welke links wel en niet monetizable zijn.

De allersimpelste manier om geld te verdienen met bloggen

GOED OM TE WETEN
• Natuurlijk werkt LinkPizza niet voor niets. Van elk product dat jij via je LinkPizza links verkoopt, houdt LinkPizza 20% commissie in. Je krijgt zelf dus 80% van de affiliate opbrengst.
• Je krijgt uitbetaald vanaf 25 euro.
• Als je gewone affiliate links gebruikt, zullen die links niet door LinkPizza overschreven worden en blijven dat dus je eigen affiliate links.

Lees ook: De echte reden waarom jij geen geld verdient met je blog

LINKPIZZA MARKTPLAATS EN CAMPAGNES
Naast dat je geld kunt verdienen met affiliate marketing, kun je op LinkPizza ook geld verdienen door middel van samenwerkingen. LinkPizza heeft namelijk een Marktplaats waar je je webite op kunt plaatsen, zodat je zichtbaar bent voor bedrijven die op zoek zijn naar samenwerkingen. In je mediakit kun je aangeven over welke categorieën je schrijft en voor welk soort samenwerkingen je openstaat.

Daarnaast kun je ook zelf op samenwerkingen pitchen; bij het onderdeel Campagnes kun je je aanmelden voor diverse campagnes, zoals het schrijven van een review, het maken van sponsored content of het plaatsen van een advertorial. Omdat je je eigen opdrachten kunt uitkiezen, bepaal je helemaal zelf waar je wel en niet over schrijft. Je onderhandelt ook zelf over de prijs.

Om op de Marktplaats te kunnen verschijnen en op opdrachten te kunnen pitchen, moet je website wel aan een aantal voorwaarden voldoen:
• Je moet minimaal 1000 unieke bezoekers per maand hebben.
• Er moeten minimaal 50 artikelen op je website staan.
• Je moet regelmatig een nieuw artikel plaatsen.
• Je website moet gebruiksvriendelijk zijn.
• er mag geen gevoelige, 18+, illegale of gekopieerde content op je blog staan.

Ben jij al aangemeld bij LinkPizza?

 
VERGEET NIET OM JE AAN TE MELDEN VOOR MIJN FACEBOOKGROEP!
Online Goal Crushers is dé groep voor bloggers en online ondernemers die zichzelf willen uitdagen en betere resultaten willen neerzetten. En wanneer je je nu aanmeldt, kun je GRATIS het Stappenplan naar succes downloaden! Klik hier om je aan te melden.

7 thoughts on “LinkPizza: de makkelijkste manier om geld te verdienen met bloggen

  1. Wat fijn, ik was laatst op zoek naar meer informatie over Linkpizza. Het lijkt me een fijn extraatje voor de affiliate links die ik vergeten ben zelf aan te brengen!

    1. Ja ik vind het echt top werken! Heb er inmiddels een paar honderd euro mee verdiend – naast mijn gewone affiliate programma’s – dus ik vind het echt een aanrader!

    1. Je kan alleen zelfstandige blogs aan linkpizza verbinden. Volgens mij heb jij nu een gratis account en geen zelfgehoste website? Dan kan het helaas niet.

  2. Tradetracker heeft volgens mij ook iets gelijkwaardigs en daar wordt geen 2 % commissie afgehouden. Voor mij is tradetracker niet zo interessant, wel daisycon. Ik heb al een paar tips toegepast op gezondheidsweb.blogspot.com. Passioneel ben ik er al meer dan 10 jaar mee bezig. Mij doel is om er natuurlijk van te kunnen leven, maar vooral mijn huidige baan te kunnen opzeggen en de tijd die vrij komt te gebruiken om correcte info te bloggen over voedingssupplementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.