Ben je het zat om..
• Jezelf elke ochtend uit bed te slepen voor een baan waar je geen plezier en voldoening uit haalt?
• Al je tijd in je bedrijf te steken, zonder dat je resultaat ziet?
• Afhankelijk te zijn van mensen en locaties, terwijl alles in je schreeuwt om vrijheid?
• Bomvol ambities en ideeën te zitten, maar geen mogelijkheid hebben om de wereld te laten zien wat een creatieve genie je bent?

Dan ben je hier helemaal op de juiste plek.

Op Digitale Dromers help ik ambitieuze millennials om een succesvolle online business op te zetten en een leven te creëren met meer vrijheid, meer inkomsten en meer voldoening.

Ik leer je onder meer hoe je..
> Je websiteverkeer explosief kunt laten groeien en mensen naar je website kunt trekken die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.
> Je werk kunt automatiseren, waardoor je meer verdient terwijl je minder werkt.
> Slimmer kunt werken in plaats van harder, zodat je meer tijd overhoudt om de dingen te doen die je gelukkig maken.
> Je online zichtbaarheid vergroot, zodat iedereen kan zien hoe fantastisch jij bent en hoe fantastisch je bedrijf is.

Of je nu een newbie bent in de digitale wereld of al jaren ervaring hebt met online ondernemen – hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je dromen om te kunnen zetten in het leven van je dromen.

LET’S GET PERSONAL

Ik ben Tarinda (27), een levensgenieter vol ambities en dromen. Ik zie elke dag als een nieuw cadeau en no way dat ik die ingepakt laat zitten – elke dag probeer ik eruit te halen wat erin zit.

Dat betekent dat ik na mijn studie niet ging doen wat iedereen deed of wat er van me verwacht werd, maar dat ik ging doen wat me gelukkig maakte. Ik besloot mijn hart te volgen en mijn dromen na te jagen en een leven te creëren waarbij ik elke dag met een glimlach wakker word.

En dat is het leven wat ik nu leid. Een leven vol vrijheid, geluk en financiële voorspoed. Een leven dat zich momenteel voornamelijk in India afspeelt en waarbij ik een fulltime inkomen verdien met parttime werk.

Omdat ik iedereen de vrijheid gun om het leven van hun dromen te leven, besloot ik anderen te helpen bij het opzetten en laten groeien van een online business. Dus wanneer ik niet de wereld aan het rondreizen ben of met een goed boek in het zonnetje zit, ben ik waarschijnlijk hier – mensen een virtuele schop onder hun kont aan het geven om alles uit hunzelf én het leven te halen.

CONTACT

Heb je een vraag, idee, suggestie of iets anders dat je met me wilt delen? Of heb je interesse in een samenwerking? Op de contactpagina kun je meer informatie en een contactformulier vinden. Stuur je liever een mailtje? Dat kan naar info@digitaledromers.nl.

SOCIAL MEDIA

Instagram @tarindastraver
Facebook fb.com/digitaledromers
Pinterest digitaledromers

KVK: 70947848

VERGEET VOORAL NIET OM..

1. Lid te worden van mijn Facebookgroep Online Goal Crushers
Dé groep voor bloggers en online ondernemers die zichzelf willen uitdagen en betere resultaten willen neerzetten.

2. Je aan te melden voor de gratis Pinterest cursus
Tijdens deze cursus leer je hoe je via Pinterest meer verkeer naar je website kunt trekken en je blog of bedrijf explosief kunt laten groeien.